Transit

by Olga Pes

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €8 EUR  or more

     

1.
BLAME MY YOUTH Sweet, smooth breeze soothes my mind and answer my prayers, comb the tangles I left aside, steal the sadness they seeded. Let the love that I've lost, return with forgiveness and light, bless me inspite the stories I hide, to accept who I am and blame my youth. This romance by myself is gone, I'm not fear anymore. My redemption can blow away, to the end of the film. Hurry up and end the broken scenes. And blame my youth...
2.
Transit 04:28
Every day people are in transit, even if you're lazy, it will happen anyway. Quiet lives are only your perception, perspective could be changed since the change define the life. Son las cosas de la vida que cambian sin cesar, cuando piensas que está en calma la vida ya propone un nuevo plan. Són les coses de la vida que canvien al teu pas, sembla que arribi la calma i el terra ja comença a tremolar.
3.
Camins a l'alba El temps, el temps... Que és el lladre més gran i menys denunciable. I sumem confusió i arrugues a la cara i mentre ens barallem caminem tots cap a l'alba, a l'alba. I així és com se'ns veu a la falda d'un cel blau. El temps, el temps... que és el lladre més gran i menys denunciable. I sumem confusió i arrugues a la cara i mentre ens barallem caminem tots cap a l'alba, a l'alba. I sumem corrupció i batalles guanyades i mentre ho celebrem caminem tots cap a l'alba, a l'alba. I així és com se'ns veu a la falda d'un cel blau. La vida és el que està escrit en la memòria de la gent. La vida és lo que está escrito en la memoria. Quién quieres ser? escoje bién, así estarás en la memoria del temps, el temps, que és el lladre més gran i menys denunciable. I sumem confusió i arrugues a la cara i mentre ens barallem caminem tots cap a l'alba
4.
Amarse 02:40
AMARSE Se me enamoró el alma y lo guardó en silencio, y la razón condenó mis sentimientos, pero ya, ya el amor se cansó y el alma cuenta cómo amarse, si es más sencillo amarse. Y aquellas cosas que se vuelven evidentes, tan solo me has influido completamente. Y al caer la verdad sobre la piel el alma cuenta cómo amarse, si es más sencillo amrse... que andar de lado a lado golpeando mi ternura, mientras tú te alejas para poder respirar. Y al caer la verdad sobre la piel... Siento hasta en el agua, sobre mi piel deshidratada así el amor que inundó mi alma abandonada. Siento hasta en el fuego, dentro de mí, en este largo invierno, así el amor que abrasó mi cuerpo y que es eterno, y que es eterno. Se me enamoró el alma y lo guardó en silencio.
5.
Mudança 05:23
MUDANÇA VAIG FUGIR DEPRESSA, VAIG GUARDAR-HO EN EL OBLIT, HI HA TANTES COSES A FER QUE COSTA MENYS DISSIMULAR SI ET SENTS FATAL. HE TIRAT TOTA LA MEVA ROBA, HE BUIDAT POTS I RACONS. HI HA TANTES COSES AL MÓN... COM IL.LUSIONS QUE S'OMPLEN DE POLS. CULPABLE DE PENSAR-ME QUE LES COSES QUAN SE'N VAN NO FAN TAN MAL POTSER ES QUE JO EM PENSABA QUE LA VIDA ET VA AVISANT DEL QUE ET CONVÉ. QUAN RODES I TRAGINES ENTRE TANTA GENT. CULPABLE DE PENSAR-ME QUE EL MEU AMOR NO VAL TANT COM SEMBLA SER. POTSER ES QUE JO EM PENSABA QUE TOT EL QUE PUC DONAR NO TRANSCENDEIX QUAN RODES I TRAGINES ENTRE TANTA GENT.
6.
Liebe 02:51
LIEBE Liebe ist universelle liebe ist der bester freund liebe ist alles, liebe ist meine stärke, liebe ist mutter, fatter, und god. Liebe ist dankbar, also danke, also danke, also danke!
7.
7 THINGS FOR BREAKFAST Runing out of things to buy, I'm late again. God is in every train that's late, I'm out of time. Shoes are wet and I can't calm my nervs, my stomach is blind. Ten to two it seems like my worries flow, my brain is blind. Hands work fast and reach the required speed, we're a big one, we're a big one. It's clearly my day, late at work that's my second home. 7 things for breakfast, 7 things for my second home... (BIS) Ten to two it seems like my worries flow, my brain is who is blind. Hands work fast and reach the required speed, we're a big one, we're a big one. It's clearly my day, late at work that's my second home. 7 things for breakfast, 7 things for my second home... 7 things for breakfast, 7 things for my second home, later a few hours sleeping with my love. ''Que poquito tiempo que nos queda para darnos besos, hay que trabajar, hay que trabajar. Que poquito tiempo que nos queda para darnos besos, hay que trabajar y hay que descansar.''
8.
Dindi 03:57
DINDI Cel, que gran aquest cel de núvols cobert, tant sols puc pensar..., on aniràn, oh jo no ho se, no ho se. Vent i fulles xiulant, s'expliquen històries que parlen d'amants. Històries dels dos, coses de tú i jo. Oh Dindi, si només em quedessin paraules serien per dir-te el que tinc quan ets amb mi, oh my Dindi. Oh Dindi, com el vent entre els arbres, així es la cançó que em resona per dins, quan ets amb mi, oh my Dindi. I love you more each day, yes I do, yes I do. I let you go away if you take me with you. Que no ho veus Dindi, estaria corrent per buscar-te com un riu que no troba el mar, se que és així sense tú, my Dindi.
9.
DIMENSIÓ DESCONEGUDA Vaig abandonant qualsevol recurs de sentir-me 'jo'. En aquest espai no puc conservar l'identitat. Sento que em fallen els braços, perdo la motivació. Deixo que el temps em transformi en deserts d'ispiració. Vaig aprofitant per desentrenar el meu orgull. Baixen els nivells d'exentricitat, l'ego s'en va. Sento que em fallen els braços, perdo la motivació. Deixo que el temps em transformi en deserts d'inspiració. Dimensió desconeguda, soc a la dimensió desconeguda! Dimensió desconeguda, soc a la dimensió... OBEDIENT, bona persona, guanyo en homogeneitat així més discreta i pasiva, un espai equilibrat.
10.
Itaka 05:31
11.
ANGEL OF LIGHT That's my pray, listen I'm restless can you hear angel of light I bring the bad, I bring the good of me. Inspite of all guide me to the light! I tryed hard not to be broken, I've been the best man I could. Save my soul from the fire balls. Save my soul before it burns on fire ending, crash down living, that's my pray.
12.
Germen 04:04
GERMEN I know what matters at the end of the world I know what matters at the end of the world Love and happiness, it was always there. Al Sol, asseguts en desordres de pols, al Sol, asseguts en desordres de pols, som el germen de la felicitat. Tornar a ocupar el lloc que toca recuperant l'instint perdut. Saber el valor real de les coses i fer les paus amb el dia i la nit. Life's excels outside the hell that crashed down at the end of the world.

credits

released March 2, 2018

OLGA PES veu, guitarra, acordió ALEXIS LANZA cello FER GARCÍA-RAMOS batería

SISCU AGUILERA I NANDO TALÓ txalaparta de vidre

Coros en '7 Things For Breakfast', ISABEL BUENESTADO, MENUDA TAPIES, AITANA DE LA VARGA, IMMA HOSPITAL, ANNA FORTUNY I JESS BOFARULL.

Coros en 'Liebe', MIEMBROS DE LA CORAL ATEMLOS DE REKEN, ALEMANIA, COR CIUTAT DE REUS, BADEVEUS I D'ALTRES CANTOAUTORS I CANTANTS DE TARRAGONA.


Producció, música i arranjaments OLGA PES so KIKE COLMENAR mescla OLGA PES mastering FERRAN CONANGLA fotografia i diseny gràfic ALAN PARDINES

LIVE RECORDERING 27 de desembre del 2017 a la sala DOMO de MAS ROMANÍ, Salomó, Catalunya, excepto LIEBE, grabado en directo en la Iglesia de Santa Elisabeth Reken, Alemania y en la Ermita de la Mare de Déu de Montserrat en Montferri, Catalunya.

license

all rights reserved

tags

about

Olga Pes Catalonia, Spain

An exciting voice, amazing compositions. Pop-jazz and european folk influenced by her andalusian and catalan roots.

Contratación: anna.fortunyt@gmail.com
659 29 73 69

www.youtube.com/watch?v=tvyCydr0rKI

Una voz emocionante, preciosas composiciones. Pop-jazz y folk europeo influenciado por sus raíces andaluzas y catalanas.
... more

contact / help

Contact Olga Pes

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Olga Pes, you may also like: